Tervetuloa!



Vaasan UA on autourheilun yleisseura, jonka toiminta painottuu nykyään karting ja pienoisautoilutoimintaan.

 

Mikäli sinulla on sivujen toimintaan tai sisältöön liittyen kysymyksiä, niin voit ottaa yhteyttä sivujen ylläpitäjiin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen webmaster (at) vaasanua.net.

Ajankohtaista:



14.05.2012 Sähköcrossin SM-osakilpailun aikataulut ja erälistat


Maastosarjan ensimmäisen osakilpailun erälistat ja aikataulut ovat nyt julkaistu. Alta löydät linkit sekä lauantain että sunnuntain listoihin.

Lauantai


Sunnuntai


14.05.2012 Sähköcrossin SM-sarja avataan Vaasassa tulevana viikonloppuna


Vaasassa ajettava sähköcrossin SM-osakilpailu on ensimmäinen kauden neljästä kilpailusta, jotka ajetaan eri puolilla Suomea. Kilpailuun on ilmoittautunut ennätyksellisen suuri määrä kuljettajia. Kilpailuun tuli yhteensä 141 ilmoittautumista 20 seurasta. Vaasan Urheiluautoilijoita kilpailussa edustaa yhdeksän kuljettajaa. Radio-ohjattavien autojen crossiluokkien suomenmestaruuspisteistä ajetaan kahden päivän aikana kahdessa eri luokassa, takavetoisilla sekä nelivetoisilla ajokeilla.

Viime vuonna Vaasan Urheiluautoilijat järjestivät samalla radalla sähköcrossin MM-kilpailut ja kyseinen tapahtuma arvioitiin kaikkien aikojen parhaaksi RC-autokilpailuksi. Erityisesti rata oli kiitosten kohteena ja se tulee tarjoamaan huikeita taisteluita myös tuona SM-osakilpailuviikonloppuna 19.-20.5.2012.

Tervetuloa seuraamaan huippukuljettajien kovatasoista taistelua Suomen mestaruuden pisteistä ja kannustamaan vaasalaiset voittoon!


07.05.2012 RC-kerhoillat joka tiistai


RC-puolen kerhoillat alkavat tämän viikon tiistaina eli 8.5. kello 18. Kerhoillat järjestetään joka viikko kello 18-20 aina syyskuun alkuun saakka.

 

Kerhoilta on säävarauksella eli sateisena päivänä ei kerhoa järjestetä.

 

Tervetuloa ajamaan joko omalla autolla tai kokeilemaan RC-autoilua seuran kalustolla.


25.04.2012 Seuratiedote 2/2012



Vuoden toinen seuratiedote on julkaistu.


23.04.2012 Maastosarja 1 kilpailukutsu on julkaistu


Vaasassa ajetaan sähköcrossin ensimmäinen SM-osakilpailu 19.-20.5. ja kilpailun kutsu on nyt julkaistu. Kutsu ja keskustelu kilpailusta löytyy osoitteesta rc10.fi/index.php


1 - 5 / 106

1

2

3

4

5

6

7

Seuraava >